Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Agenda & evenementen

Jachthaven Naarden is regelmatig gasthaven van diverse (zeil)evenementen. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op met de medewerkers van Jachthaven Naarden.

Wilt u op de hoogte blijven van alle evenementen in en rondom Jachthaven Naarden? Volg ons op Facebook.

Deze dag zijn er geen evenementen. Hieronder vindt u het overzicht van alle evenementen.

 • Bussum Cultureel
  vrijdag 6 september 2019 - zondag 8 september 2019

  Bussum Cultureel

  Op 6, 7 en 8 september vindt Bussum Cultureel plaats in het centrum van Bussum. Het thema is ‘Gooise Parels’. In het programma vindt u livemuziek, film, dans, theater en kunst. Bussum Cultureel, biedt een combinatie van de Uitmarkt, de Parade en het Preuvenement op Bussumse schaal. Meer informatie vindt u hier.

  Delen
 • Pampus Regatta
  zaterdag 7 september 2019 - zondag 8 september 2019

  Pampus Regatta

  Dit jaar wordt de Pampus Regatta op zaterdag 7 en zondag 8 september 2019 gevaren. Net als voorgaande jaren zijn er op zaterdag up- en downwind races en op zondag (middel)lange banen. Meer informatie vindt u hier.

  Delen
 • Naardense Vaardagen
  maandag 9 september 2019 - maandag 16 september 2019

  Naardense Vaardagen

  Historische schepen zullen vanuit de Keetpoortsluis te Muiden vertrekken en via de Naarder Trekvaart in de Nieuwe Haven aankomen en meren. Het precieze programma en meer informatie vindt u hier.

  Delen
 • Vestival Vocaal
  zaterdag 21 september 2019

  Vestival Vocaal

  Vestival Vocaal zal op 21 september de gehele Vesting opvrolijken! Vestival Vocaal is het leukste korenfestival in het Gooi. Het tweejaarlijkse festival voor Gooise koren wordt gehouden binnen de sfeervolle historische vestingwallen van Naarden-Vesting. Het Vestival Vocaal is een initiatief van Stichting Amateurkoor en wordt georganiseerd voor én door de samenwerkende Gooise koren.

  Delen