Social Image Fallback

Even voorstellen, onze nieuwe collega Marieke Janssen

Sinds 2 maanden hebben wij een nieuwe collega. Marieke Janssen is onze nieuwe receptioniste op het havenkantoor en wij stellen haar graag aan u voor.

Marieke is geboren in Nijmegen en groeide op in Elst (GLD), de plek waar ons hoofdkantoor is gevestigd. Na wat rondzwervingen over de wereld belandde ze in Australië en woonde ze lange tijd in Melbourne. Inmiddels woont ze, samen met haar vriend en drie kinderen, alweer vijf jaar in Almere.

“Tijdens mijn loopbaan heb ik voor verschillende werkgevers in de vrijetijdsindustrie gewerkt. Zo werkte ik o.a. voor het prachtige Hotels van Oranje in Noordwijk, Golfbaan het Rijk van Nijmegen in Groesbeek en Thermen la Mer in Almere.” 

“Met drie kinderen heb ik niet erg veel tijd voor (eigen) hobby’s. Als ik een uurtje over heb dan vind ik het leuk oude meubels op te knappen, te schilderen en ze weer een 2e leven te geven. Verder zijn wij in de zomer geregeld te vinden in ons sloepje op de wateren rondom ons huis. Wij houden van het water.”

En waar kunnen we jou voor wakker maken?
“Aangezien onze jongste dochter nu 10 maanden oud is en lekker doorslaapt, mag je me nu voorlopig nergens voor wakker maken. Maar voor een heerlijke schaal sushi of een ticket naar New York maak ik een uitzondering. Een reis naar New York staat dan ook bovenaan op mijn reis-wensenlijst, dat is er helaas nog steeds niet van gekomen en zal voorlopig nog een wens blijven. Deze zomer ga ik eerst de haven en onze gasten leren kennen. Ik kijk ernaar uit nieuwe mensen te ontmoeten en er samen met hen een mooi vaarseizoen van te maken.”

Delen