Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Gezocht: Front Office medewerker (38 uur)

Ben jij opgewekt en gastvrij ingesteld? Weet je van aanpakken en ben je communicatief sterk? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Voor onze jachthaven ben jij het visitekaartje. Een fijne ervaring op ons havenpark begint en eindigt bij jou voor al onze gasten. Zowel onze vaste ligplaatshouders als passanten.

Je werk bestaat uit receptie- en administratieve werkzaamheden en ondersteuning van de havenmeesters. Concreet, jij zorgt ervoor dat reserveringen, boekingen, betalingen en de administratie op een juiste en vlotte manier worden verwerkt. Je zorgt er, samen met jouw enthousiaste collega’s, voor dat onze gasten optimaal genieten van hun vrije tijd.  

De ideale Front Office medewerker is geïnteresseerd in onze gast en speelt in op zijn behoefte. Je bent communicatief vaardig en accuraat, spreekt Duits en Engels, hebt kennis van MS Office en bereid ook tijdens het weekend en avonduren te werken. Kun je ook nog eens leuke social mediaberichten maken en heb je affiniteit met watersport? Dan worden we helemaal blij!    

Wat hebben wij te bieden? Onze luxe en charmante jachthaven is een prachtige en gezellige werkplek. Het team bestaat uit enthousiaste en vriendelijke collega’s waardoor je je direct thuis voelt. Salariëring volgens CAO Recreatie

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerrit Gortzak: 035-6956050

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Delen