Social Image Fallback

 • Tweede Agenda slider afbeelding

Agenda & evenementen

Jachthaven Naarden is regelmatig gasthaven van diverse (zeil)evenementen. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op met de medewerkers van Jachthaven Naarden.

Wilt u op de hoogte blijven van alle evenementen in en rondom Jachthaven Naarden? Volg ons op Facebook.

Deze dag zijn er geen evenementen. Hieronder vindt u het overzicht van alle evenementen.

 • Beklimmen van de toren van de Grote Kerk Naarden
  dinsdag 1 mei 2018 - zondag 30 september 2018

  Beklimmen van de toren van de Grote Kerk Naarden

  Individuele torenbeklimmingen: tussen 1 mei en 30 september op woensdag, zaterdag en zondag om 14.00 en 15.00 uur. Meer informatie vindt u hier. 

  Delen
 • Gamechangers | maritieme innovaties
  dinsdag 1 mei 2018 - zondag 1 juli 2018

  Gamechangers | maritieme innovaties

  De tentoonstelling 'Gamechangers | maritieme innovaties' voert je mee langs meer dan 25 van de mooiste, spannendste en vreemdste innovaties uit de Nederlandse maritieme geschiedenis. Revolutionaire uitvindingen die niet alleen de scheepvaart, maar ook de Nederlandse samenleving en economie hebben beïnvloed, naast jammerlijk mislukte, tijdrovende en geld slurpende pogingen. Meer informatie vindt u hier.

  Delen
 • Vis-a-Vis speelt Mare
  woensdag 9 mei 2018 - zondag 15 juli 2018

  Vis-a-Vis speelt Mare

  Door toedoen van de mens staat de wereld onder water. Vis a Vis geeft de kijker een blik op de toekomst. Een huwelijksreis neemt een dramatische wending wanneer er een storm losbarst en de stad langzaam onder water verdwijnt. De geliefden zijn vastbesloten hun eigen hachje te redden. Gaat dit ze lukken? Tickets kunt u hier kopen.

  Delen
 • VOC-forten op Sri Lanka in het Nederlands Vestingmuseum
  zaterdag 19 mei 2018 - maandag 19 november 2018

  VOC-forten op Sri Lanka in het Nederlands Vestingmuseum

  Het Nederlands Vestingmuseum in Naarden vertelt de geschiedenis van de vestingbouw in Nederland. Het museum besteedt vanaf dit voorjaar ook aandacht aan de forten in de voormalige overzeese gebieden. De tentoonstelling over Sri Lanka is de eerste in deze serie. De tentoonstelling is gratis te bezichtigen met een entreebewijs van het Vestingmuseum. Meer informatie over de tentoonstelling vindt u hier. 

  Delen
 • Boottocht naar aalscholvers Naardermeer met Natuurmonumenten
  vrijdag 22 juni 2018 - woensdag 27 juni 2018

  Boottocht naar aalscholvers Naardermeer met Natuurmonumenten

  Het Naardermeer staat bekend om haar broedende aalscholvers. Vaar mee in een overdekte fluisterboot naar de observatiehut. Hier heb je perfect zicht op de aalscholverkolonie van het Naardermeer. In het voorjaar en de zomer is het hier een drukte van belang. Je ziet live hoe de ouders hun jonge kroost voeden en vliegles geven. Meer informatie vindt u hier.

  Delen
 • Schuttersdag in het Vesting museum
  zondag 1 juli 2018, 14:00 - 15:30

  Schuttersdag in het Vesting museum

  Tijdens de schuttersdag wordt er een gratis rondleiding gegeven door het Vesting museum. Om de rondleiding af te sluiten wordt een een kanon afgeschoten door schutters in uniform! Meer informatie vindt u hier!    

  Delen
 • Puur Pampus
  zaterdag 7 juli 2018 - zondag 8 juli 2018

  Puur Pampus

  Tijdens dit weekend gaat Pampus bruisen van de positieve en groene energie. Twee dagen lang staat alles op het eiland in het teken van groener denken en groener doen! Het wordt feestelijk, super interessant en creatief! Er komen onder andere kraampjes, sprekers én je kan op het eiland slapen. Meer informatie vindt u hier

  Delen
 • Schuttersdag in Vesting museum
  zondag 15 juli 2018, 14:00 - 15:30

  Schuttersdag in Vesting museum

  Tijdens de schuttersdag wordt er een gratis rondleiding gegeven door het Vesting museum. Om de rondleiding af te sluiten wordt een een kanon afgeschoten door schutters in uniform! Meer informatie vindt u hier!    

  Delen