Social Image Fallback

 • Tweede Agenda slider afbeelding

Agenda & evenementen

Jachthaven Naarden is regelmatig gasthaven van diverse (zeil)evenementen. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op met de medewerkers van Jachthaven Naarden.

Wilt u op de hoogte blijven van alle evenementen in en rondom Jachthaven Naarden? Volg ons op Facebook.

Deze dag zijn er geen evenementen. Hieronder vindt u het overzicht van alle evenementen.

 • 'Kerst met Bach' in de Grote Kerk Naarden
  donderdag 13 december 2018, 19:30 uur

  'Kerst met Bach' in de Grote Kerk Naarden

  Dit seizoen trakteert de Nederlandse Bachvereniging u in december op cantates die Bach componeerde ter ere van Maria en Kerstmis. Aan Maria gewijd zijn Meine Seel erhebt den Herren en Herz und Mund und Tat und Leben. Dirigent: Marcus Creed. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.bachvereniging.nl.

  Delen
 • Kerstmarkt Naarden vesting
  zaterdag 15 december 2018, 13:00 - 21:00 uur

  Kerstmarkt Naarden vesting

  13.00 - 21.00 uur kerstmarkt op het Ruijsdaelplein.  17.30 - 18.15 uur kerstspel rond de Grote Kerk voor kinderen en hun ouders. 18.15 - 18.30 uur lichtjestocht naar de stal met levende have, in de gele loods. 18.30 - 19.30 uur kerst sing-a-long met Nardinck op het Ruijsdaelplein. Koffie, gluhwein, kramen en gezelligheid. U bent welkom! Parkeren kan op P 'de Abri' of op P 'Nieuw Molen'.

  Delen
 • Kerst Sing-along concert met Cor Bakker & Friends
  zaterdag 15 december 2018, 20:15 uur

  Kerst Sing-along concert met Cor Bakker & Friends

  Een gezellig en warm familiekerstconcert met de mooiste kerstliederen in de Grote Kerk te Naarden. 'Kerstmuziek heeft een speciale plek in mijn hart, er zijn zoveel schitterende liedjes!' zegt Cor Bakker. Samen met het beroemde Zwanenkoor en mijn eigen combo nodig ik u persoonlijk uit. 'Kom luisteren en zing gezellig met ons mee!' Voor meer informatie en kaartverkoop bezoekt u: http://www.grotekerknaarden.nl/wp/agenda/

  Delen
 • Kerstconcert met Bach Choir & Orchestra en Jan Vayne
  dinsdag 18 december 2018, 19:30 uur

  Kerstconcert met Bach Choir & Orchestra en Jan Vayne

  Geniet in de Grote Kerk te Naarden van een onvergetelijk kerstconcert met het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands en pianist Jan Vayne. Van tedere muziek met melancholische klanken tot kerstklassiekers van wereldberoemde componisten. Voor informatie en kaartverkoop: http://www.grotekerknaarden.nl/wp/agenda/ 

  Delen