Social Image Fallback

 • Tweede Agenda slider afbeelding

Agenda & evenementen

Jachthaven Naarden is regelmatig gasthaven van diverse (zeil)evenementen. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op met de medewerkers van Jachthaven Naarden.

Wilt u op de hoogte blijven van alle evenementen in en rondom Jachthaven Naarden? Volg ons op Facebook.

Deze dag zijn er geen evenementen. Hieronder vindt u het overzicht van alle evenementen.

 • VOC-forten op Sri Lanka in het Nederlands Vestingmuseum
  zondag 1 juli 2018 - maandag 19 november 2018

  VOC-forten op Sri Lanka in het Nederlands Vestingmuseum

  Het Nederlands Vestingmuseum in Naarden vertelt de geschiedenis van de vestingbouw in Nederland. Het museum besteedt vanaf dit voorjaar ook aandacht aan de forten in de voormalige overzeese gebieden. De tentoonstelling over Sri Lanka is de eerste in deze serie. De tentoonstelling is gratis te bezichtigen met een entreebewijs van het Vestingmuseum. Meer informatie over de tentoonstelling vindt u hier. 

  Delen
 • Stadswandeling door Naarden Vesting
  zondag 21 oktober 2018, 12.30

  Stadswandeling door Naarden Vesting

  Om 12.30 uur start de wandeling op het Ruysdaelplein bij de Utrechtse Poort. Een ervaren gids loopt mee om de mooiste plekjes van de Vesting te laten zien én om hierover te vertellen! Deelname is €3,- voor volwassenen en €2,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Meer informatie vindt u hier! 

  Delen
 • Schuttersdag in Vesting museum
  zondag 21 oktober 2018, 14:00 - 15:30

  Schuttersdag in Vesting museum

  Tijdens de schuttersdag wordt er een gratis rondleiding gegeven door het Vesting museum. Om de rondleiding af te sluiten wordt een een kanon afgeschoten door schutters in uniform! Meer informatie vindt u hier!    

  Delen
 • Griezelen bij Nederlands Vestingmuseum
  zaterdag 27 oktober 2018

  Griezelen bij Nederlands Vestingmuseum

  Halloween komt steeds dichterbij. Ook dit jaar wordt het museum weer omgetoverd tot een waar griezelfestijn voor jong en oud. Durf je het aan, Halloween vieren bij het museum? Of vind je het leuk om zelf een griezel te spelen? Trek je kostuum maar uit de kast en kom in de avond van zaterdag 27 oktober, 19:00 t/m 23:00 uur griezelen bij Het Nederlands Vestingmuseum

  Delen
 • Kraanfeest
  zaterdag 24 november 2018

  Kraanfeest

  Op zaterdag 24 november zijn ligplaatshouders van harte welkom om tussen 16.00 uur en 20.00 uur samen in winterse sferen het seizoen af te sluiten. Dit doen wij onder het genot van bier, glühwein, braadworst mét zuurkool en erwtensoep. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@jachthavennaarden.nl en ons te laten weten met hoeveel personen u komt. De bijdrage voor deze gezellige middag is €7,50 per persoon (hapjes en drankjes zijn hierbij inbegrepen).

  Delen