Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Heerlijk ontbijt en lunch op de haven

De perfecte start van uw weekend of vrije dag: een lekker en gezond ontbijt, een krantje erbij, een gezellig praatje en prachtig uitzicht over de haven. Heeft u er al zin in? Kom dan langs bij Dock Franse en bestel een haven ontbijtje. Bent u vaste ligplaatshouder? Dan betaalt u slechts 2 euro voor uw ontbijtje (i.p.v. €7,95) op vertoon van uw Thuishavenkaart.

Voor een goed begin van de dag...

Geniet van een verse roomboter croissant met jam of roomboter, een afgebakken pistolet of luxe bol met beleg naar keuze, handfruit of yoghurt, een biologische sinaasappel- of appelsap, een gekookt eitje en natuurlijk verse koffie of thee. Een cappuccino kan natuurlijk ook.

...en de lekkere trek!

In de middag kunt u bij Dock Franse terecht voor friet, snacks, broodjes en bittergarnituur. Op woensdag, donderdag en zondag draaien er heerlijke gegrilde kippen aan het spit. Lekker met een gekoeld drankje en een ijsje als toetje. Al blijft de specialiteit van Nick onze favoriet: saté en hamburger van de grill... Dat is smullen!

Openingstijden

In juni: woensdag en vrijdag: 16.00 - 19.00 uur, zaterdag en zondag: 14.00 - 19.00 uur. Bij slecht weer zal de snackkraam gesloten blijven.

In juli en augustus: woensdag t/m zondag8.00 - 11.00 en 16.00 - 19.00 uur

Delen