Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Dé zeilschool voor volwassenen

Privé les, vaarbewijs halen, les op eigen schip... Het is allemaal mogelijk! De medewerkers van Zeilschool Naarden staan voor u klaar om u alles te leren over het zeilen, zodat u met meer plezier kan varen.

Les op eigen schip

Heeft u een nieuw schip en wilt u hier optimaal van kunnen genieten? Dan is les op uw eigen schip wellicht iets voor u. In een dag worden tips en trics aangeleerd zodat u erachter komt hoe uw schip het prettigst vaart. Techniek, trimmen en man over boord zijn onderwerpen die onder andere aan bod komen.

Privé les 

Bij een privé les kunt u bij de instructeur aangeven waar u graag mee wilt oefenen. De les wordt volledig afgestemd op uw eigen voorkeuren. Een voordeel van privé les is dat er ook in uw eigen tempo geoefend kan worden. 

Vaarbewijs praktijkles

Een vaarbewijs halen is niet alleen theorie leren. Deze theorie moet in de praktijk worden gebracht en tijdens deze cursus wordt u geleerd hoe u de geleerde theorie kunt toepassen op uw schip. Deze les kan zowel op eigen schip als op een schip van de zeilschool uitgevoerd worden. 

 

Meer informatie

Delen