Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Een huis op het water

Unieke ervaring

Een havenlodge is een heerlijk huis die een vaste plek heeft in onze haven. Ontbijten en lunchen op uw eigen dakterras met prachtig uitzicht over de haven. Wakker worden met uitzicht op het spiegelende water, de zon onder zien gaan achter de dijken van het Gooimeer. Heeft u er al zin in?  

Comfort

Havenlodges zijn modern en gezellig ingericht. Het heeft 2 slaapkamers voorzien van een tweepersoonsbed en een stapelbed. In de woonkamer staat een slaapbank. De Havenlodge beschikt over een mooi ingerichte keuken incl. koffieautomaat, elektrisch koken en koelkast. De lodges zijn ook voorzien van TV aansluiting, WIFI in de jachthaven en een moderne badkamer met luxe douche en toilet. Bovenop het dakterras geniet u vanuit een comfortabele loungeset van het relaxte uitzicht over de jachthaven.

 

Reserveren

Overnachten op de Havenlodges is genieten van het relaxte leven op de haven. Binnen 20 minuten bent u in Amsterdam en u fietst in 10 minuten naar Naarden-Vesting. De havenlodge is vooral leuk voor gezinnen met kinderen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jessie Kortlevers via jessie@havenlodge.nl 

Of reserveer direct

Reserveren

Delen