Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Winterstalling boot

In de directe omgeving van Amsterdam, Muiden en Weesp ligt Jachthaven Naarden. Om tijdens de wintermaanden uw boot van een warm onderkomen te voorzien, biedt de jachthaven een ruime keuze uit mogelijkheden voor bootstalling. 

Overdekte winterstalling

Door de beschutte ligging en de geasfalteerde terreinen is Jachthaven Naarden een uitstekende plek voor de winterberging of bootstalling van uw schip. Wij bieden winterstalling aan op de wal of overdekte botenstalling in onze loods. Tevens is het ook mogelijk om uw schip of boot ‘s winters in het boothuis af te meren. Het boothuis heeft een eigen stroompunt voor alle ligplaatsen. Dekwas- en drinkwater zijn voorhanden.

Meer informatie vindt u hier:

Bereikbaarheid

De haven is zeer goed te bereiken door de ligging langs de A1 (ter hoogte van knooppunt Muiderberg) en heeft gunstige verbindingen met de plaatsen Amsterdam, Muiden en Weesp. Het Gooimeer vormt een perfecte uitvalsbasis voor tochten naar bijvoorbeeld het IJsselmeer of het Markermeer. 

Ervaar de winterse gastvrijheid van Jachthaven Naarden, waarna u natuurlijk ook tijdens het vaarseizoen van harte welkom bent op onze haven!

Delen