Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Winterstalling boot nabij Baarn

Op zoek naar winterstalling voor uw boot? Bij Jachthaven Naarden geeft u uw boot een veilige plaats gedurende de winter. Gelegen in de nabije omgeving van bijvoorbeeld Bunschoten - Spakenburg, Baarn en Eembrugge is onze bootstalling centraal gelegen en dus goed bereikbaar.

Overdekte winterstalling

Uw boot stallen kan zowel in onze loods, als aan wal. Daarnaast beschikt de haven over een boothuis waar u in de winter kunt afmeren. Iedere ligplaats heeft een eigen stroompunt beschikbaar en ook dekwas- en drinkwater zijn aanwezig. De overdekte winterstalling biedt tevens uitstekende bescherming tegen weersinvloeden als regen, wind en UV-straling. 

Meer informatie vindt u hier:

Bereikbaarheid

De haven is vanuit bijvoorbeeld Bunschoten - Spakenburg, Baarn en Eembrugge zeer goed te bereiken (langs de A1, ter hoogte van knooppunt Muiderberg). Het Gooimeer waaraan de haven is gelegen is een goed vertrekpunt voor tochten naar bijvoorbeeld het Markermeer, het IJsselmeer of de Randmeren. 

Ervaar de winterse gastvrijheid van Jachthaven Naarden, waarna wij u natuurlijk ook tijdens het vaarseizoen van harte welkom heten op onze haven!

Delen