Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Winterstalling boot

Jachthaven Naarden, gelegen in de nabije omgeving van Utrecht, Huizen, Hilversum en Bussum biedt diverse mogelijkheden voor bootstalling / winterstalling van uw boot.

Boothuis

Naast winterstalling op de wal, beschikt de haven ook over een loods waar overdekte botenstalling mogelijk is. Het boothuis in het water is sinds 2009 ook een uitstekende plek waar uw boot in de winter gestald kan worden. Met name voor onderhoudsgevoelige boten biedt het boothuis een prima onderkomen en bescherming tegen de diverse weersinvloeden zoals schadelijk UV-licht, wind en regen.

Meer informatie over winterstalling vindt u hier:

Ligging

Het beboste gebied en het goed te bereiken terrein (langs de A1) zijn voor veel boothouders een pre. De jachthaven is gelegen aan het Gooimeer en staat rechtstreeks in verbinding met onder meer het Markermeer en het IJmeer. Door de gunstige ligging ten opzichte van bijvoorbeeld Bussum, Hilversum, Huizen en Utrecht kan de jachthaven met recht de “poort naar 't Gooi” genoemd worden. De diversiteit aan voorzienigen van Jachthaven Naarden, alsmede de uitstekende kwaliteit van de bootstalling zorgen ervoor dat uw boot er ook in de winter warmpjes bij zal liggen.

Delen