Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Geniet van de omgeving en de rust

Als passant bent u natuurlijk van harte welkom in de haven! Wij hebben een passantenkade (De Westzijde) van ca 200 meter lang. Naast deze passantekade is er een groenstrook. U kunt daar lekker genieten van de omgeving en de rust.

Meldsteiger

Als u de haven invaart is recht voor u de meldsteiger. U mag zich hier aanmelden zodat u een plekje toegewezen krijgt. Maar u mag ook rechtstreeks naar de Westzijde varen. Dit kan door, wanneer u de haven invaart, meteen stuurboord aan te houden. Vaar helemaal door tot het einde en houd daar bakboord aan. Aan de stuurboordzijde ziet de Westzijde.

Faciliteiten

Als passant kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. Op de steigers is stroom en water en deze zijn vrij te gebruiken. Douches en toiletten vindt u in onze sanitaire gebouwen en deze zijn altijd geopend. De haven heeft over het hele terrein wifi welke vrij te gebruiken is. We vragen u vriendelijk om na het afmeren van de boot, naar het havenkantoor te gaan. Daar kunnen we u verder informeren over het verblijf op Jachthaven Naarden.

Delen