Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Over de haven

Park, bos en haven tegelijk! Een groen, bosrijk havenpark aan het Gooimeer, vlakbij het chique design- en kunststadje Naarden Vesting. Een heerlijke plek voor allerlei vrijetijdsbestedingen. Welkom in Jachthaven Naarden!

Het hart: een full-service haven

Het hart van het groene havenpark wordt gevormd door een luxe jachthaven. De perfecte stek voor botenbezitters die houden van ruimte en comfort. U vindt hier mooie beschutte ligplaatsen en alle voorzieningen en gemakken die u nodig heeft, van scheepsbenodigdheden en minimarkt tot botenlift en werkplaats. Daarbij zorgt ons professionele en gezellige haventeam ervoor dat u een onvergetelijke tijd zult beleven!

Beleef, geniet, ervaar!

Het park rond de haven is een prachtplek voor iedereen die houdt van water en natuur. Een lekker dagje varen, leren zeilen, een lang weekend fietsen of wandelen, een hele vakantie aan het water of alleen een snelle lunch? Alles kan! Maar wat is er eigenlijk allemaal te doen!?

  • Jachthaven: ligplaatsen (passanten & ligplaatshouders) – tanken – reparaties & onderhoud – boodschappen & scheepsbenodigdheden – wasserette – boothuis - sanitaire voorzieningen – water & stroom – hijsen/liften – wifi - winterstalling
     
  • Havenpark: eten & drinken (restaurant en bar) – terras – boodschappen – bijzonder overnachten – zeilschool – fietsverhuur – speelplekken voor de kids – waterpret – boothuur – evenementen - feestjes & familiedagjes op maat
     
  • Omgeving: golfbaan – strand – fiets- & wandelroutes door het bos – kunst, design & cultuur in Naarden Vesting – varen op de Randmeren en het IJsselmeer – en nog veel meer!

Ontdek ook de andere Thuishavens!

Jachthaven Naarden is één van de drie Thuishavens van Den Daas Recreatie. De Thuishavens zijn allemaal uitstekend geoutilleerd en hebben allemaal een ander, eigen karakter. De moeite van het ontdekken waard! Voor huurders van een vaste ligplaats biedt dat bovendien interessante voordelen!

Delen