Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Goed luisteren – en dan ook ECHT iets doen!

Om te weten hoe onze klanten en gasten ons waarderen laten we regelmatig onderzoek uitvoeren en maken we natuurlijk gebruik van alle moderne communicatiemiddelen en social media.

Rapportcijfer 8... nu op naar de 9!

Klanten en gasten gaven ons in het laatste klantonderzoek een 8 als ‘eindcijfer’. Daar zijn we trots op! Maar de kritiek hebben we ook serieus genomen. Naar aanleiding van het laatste onderzoek hebben we weer wat verbeterpunten aangepakt. De resultaten van het laatste klantonderzoek kunt u hier bekijken.

Facebook reviews

Hieronder leest u hoe onze gasten Jachthaven Naarden beoordelen. Op onze Facebookpagina plaatsen we regelmatig het nieuwste nieuws over het reilen en zeilen in ons Havenpark. Vrienden worden en elkaar op de hoogte houden? We zien u graag op Facebook.

Afgelopen zondag onze nieuwe havenplek ingenomen met ons nieuwe schip. Wind, regen en koud maar de havenmeester was er...

Posted by Michel de Lassacquère on dinsdag 31 maart 2015

Tophaven, leuke mensen, prachtige watersportwinkel en geweldig bereikbaar. Dikke 10

Posted by Maikel Pot on dinsdag 23 december 2014

Fijne jachthaven, alles is goed geregeld en prettige mensen zowel van de jachthaven zelf als de mensen die hun boot daar hebben liggen.

Posted by Willem Van Der Lee on maandag 5 mei 2014

Toplocatie. Mooie plek. Meest klantvriendelijke haven waar ik ooit ben geweest. Alles kan en op een heel relaxte manier. Ook heel compleet ingericht met winkel, restaurant , werkplaats e.d.

Posted by Adri Van de Velde on maandag 28 april 2014
Delen