Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Klussen! Op elke vraag een geschikt antwoord

Voor veel botenbezitters is klussen óók een vorm van vrije tijd. Gezellig! Heeft u daar andere ideeën over, dan kunt u reparaties en onderhoud in Jachthaven Naarden ook aan de professionals overlaten.

Snel erin en eruit met kraan of helling

Het moet raar lopen willen we uw schip NIET de wal op krijgen. Lukt het niet via de trailerhelling, dan is er altijd nog de 16-tons kraan, waarmee we óók masten weer op hun plek kunnen hijsen. Onze medewerkers helpen u graag!

Zelf aan de klus? Kom maar op.

In Jachthaven Naarden kunt u natuurlijk zelf aan de slag met kwast en schuurmachine. Dat kan bijvoorbeeld op een deel van het Jollenveld. Stroom en water is daar aanwezig, de tarieven vindt u hier. Het gereedschap, de materialen en het resultaat: u bent eigen baas! 

Professionele hulp en service

In het Havenpark zijn allerlei bedrijven gevestigd die u kunnen helpen met het onderhouden, repareren, poetsen en vaarklaar maken van uw boot:

Scheepsdief Watersport

1001 scheepsbenodigdheden, van zwemvest tot bootlak, schuurpapier, harpje, kikker en stootwil. Ook de belangrijkste etenswaren voor onderweg kunt u trouwens bij de Scheepsdief inslaan.

Jachtservice Gooimeer

U kunt het zo gek niet bedenken, of bij Jachtservice Gooimeer kunnen ze het wel fixen. Elektrische en elektronische ‘ongemakken’,  inspecties, jaarlijks of groot onderhoud, schoonmaken, reparaties en restauraties: graag! De service is uit-ste-kend.

 

De ideale klusperiode!

Is uw schip toe aan reparatie of onderhoud? Dat kan natuurlijk prima in de winter gebeuren. Alle professionals, voorzieningen en materialen die u daarvoor nodig heeft, zijn in Jachthaven Naarden voorhanden. Heeft u vragen of speciale wensen: in het Havenkantoor kijken we graag wat we voor u kunnen doen.

Delen