Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Ik ben passant

Als passant ben je natuurlijk van harte welkom in de haven! Wij hebben een passantenkade (De Westzijde) van ca 200 meter lang. Naast deze passantekade is er een groenstrook. Je kunt daar lekker genieten van de omgeving en de rust.

Meldsteiger

Als je de haven invaart is recht voor je de meldsteiger. Je mag je hier aanmelden zodat je een plekje toegewezen krijgt. Maar je mag ook rechtstreeks naar de Westzijde varen. Dit kan door, wanneer je de haven invaart, meteen stuurboord aan te houden. Vaar helemaal door tot het einde en houd daar bakboord aan. Aan de stuurboordzijde zie je de Westzijde.

Faciliteiten 

Als passant mag je van alle faciliteiten gebruik maken. Op de steigers is stroom en water en deze zijn vrij te gebruiken. Douches en toiletten vindt je in onze sanitaire gebouwen en deze zijn altijd geopend. De haven heeft over het hele terrein wifi welke vrij te gebruiken is. We vragen je vriendelijk om na het afmeren van de boot, naar het havenkantoor te gaan. Daar kunnen we je verder informeren over het verblijf op Jachthaven Naarden.

Delen