Social Image Fallback

Even voorstellen, onze nieuwe collega Carmen

Sinds eind mei dit jaar heeft Carmen Martinez ons team versterkt als receptionist op het havenkantoor. Misschien heeft u inmiddels al kennisgemaakt maar wij stellen haar graag nog even voor.

‘’Ik ben geboren in Valencia, Spanje en na mijn geboorte ben ik met mijn ouders naar Nederland verhuisd. Wij zijn in Amsterdam gaan wonen en daar ben ik dan ook opgegroeid. Nu woon ik inmiddels al 16 jaar in Lelystad-Haven samen met mijn man, kind, hond én kat.’’

Voordat ik hier aan de slag ben gegaan heb ik 13 jaar als officemanager bij Circus Elleboog gewerkt in Amsterdam. Dit was hét jeugdcircus van Amsterdam en geen werkdag was hetzelfde. Het circus hield op met bestaan waardoor ik op zoek moest naar een nieuwe uitdaging. 

Ik heb verschillende banen gehad maar het is fijn om weer bij een leuk bedrijf aan de slag te kunnen. Wat het havenleven en varen betreft ben ik een onbeschreven blad en ik leer elke dag weer wat bij.

Mijn gezin is voor mij heel belangrijk. Wij vinden het fijn om als gezin samen dingen te ondernemen zoals bijvoorbeeld weekendjes weg te plannen, lekker uiteten gaan of een filmpje pakken.

Ik vind het ontzettend leuk om bij dit team te mogen horen. Zij gaven mij direct een welkom gevoel en wat mij betreft maken wij er met elkaar een heel mooi seizoen van.

Delen