Social Image Fallback

Even voorstellen, onze nieuwe collega Joppe!

Sinds begin dit jaar heeft Joppe Kluijver (20) ons team versterkt als Havenmeester.Voor velen is hij inmiddels geen onbekende meer, maar hij stelt zich graag aan u voor.

“Ik kom uit Naarden en werk dus sinds begin 2018 fulltime op de jachthaven. Vorig jaar liep ik hier stage als onderdeel van mijn opleiding Natuur, Water en Recreatie in Nijkerk. Toen ik in oktober was geslaagd kreeg ik een aanbod om hier fulltime te komen werken. Dat vond ik geweldig!  

Eerder werkte ik als greenkeeper op Golfbaan Naarderbos, hier om de hoek. Daar verzorgde ik het groenonderhoud van de baan. Op ons havenpark doe ik dit ook veel. Ik houd van groen en de natuur. Sinds mijn 7e zit ik op scouting Olav en zeil al sinds mijn 12e. Ook heb ik nog een tijdje op roeien gezeten dus de haven voelt voor mij als een tweede huis. Je kan wel zeggen dat ik een échte watersportfan ben.

Momenteel ben ik druk bezig met het onderhoud aan gebouwen en machines. Denk hierbij aan het vervangen van kitranden in de douches en het schilderen van de heftrucks. Natuurlijk assisteer ik ook de havenmeesters bij hun werkzaamheden. Binnenkort volg ik een heftruck- en kraancursus zodat ik daar ook mee overweg kan.

Het leuke aan mijn werk vind ik dat het zo afwisselend is en het op die manier ook uitdagend blijft. Vooral het persoonlijke contact met onze ligplaatshouders vind ik erg leuk. Dat sociale contact maakt de baan bijzonder. Ook ben ik erg blij met mijn collega’s, we hebben een gezellig team en werken goed samen. Ik kan een hoop van ze leren.

Ik kijk, net als velen, uit naar het nieuwe vaarseizoen. Ik geniet ervan als onze gasten met plezier naar hun boot gaan en zich relaxt voelen op onze haven en op het water. Hopelijk ontmoet ik deze zomer veel mensen en kan ik optreden als een goede gastheer. Ik help graag mensen wanneer zij een probleem hebben. Dus schroom niet en spreek mij gerust aan als u hulp nodig heeft. Tot snel! 

Delen