Social Image Fallback

Even voorstellen, onze nieuwe collega Leonie

Leonie is begin september in de jachthaven begonnen als receptiemedewerker. Wellicht heeft u Leonie al gezien of gesproken maar wij stellen onze nieuwe collega graag aan u voor.

‘’Ik ben Leonie, opgegroeid in Groningen en woon sinds 12 jaar in Almere-Haven. Na mijn studie International Business & Languages heb ik verschillende functies in het internationale bedrijfsleven gehad. Sinds september werk ik als receptiemedewerker in de Jachthaven Naarden. 

Als receptiemedewerker verwelkom ik onze gasten en beantwoord ik allerlei vragen. Ons team verwerkt huurovereenkomsten, verzorgt de planning van de kraanhandelingen en winterstalling, wij verzorgen de facturatie en zorgen voor af en toe een leuk feestje op de haven. Ook werk ik mee aan de nieuwsbrieven en artikelen op de website.

Ik reis graag: backpacken naar verre oorden, city-trips en zonvakanties, ik vind het allemaal leuk! Bij mooi weer ben ik graag buiten, het liefst wandelend of hardlopend. Sinds vorig jaar ben ik gecertificeerd hardlooptrainer en verzorg ik trainingen bij verschillende hardloopverenigingen. Ook doe ik graag aan yoga en lees af en toe een boek.

De veelzijdigheid van deze baan is leuk; geen dag is hetzelfde en er is altijd van alles te doen. Het is leuk om het ligplaatshouders en gasten naar hun zin te maken. Daarnaast is het een ontzettend gezellig team om in te werken."

Delen