Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

A Bohemian Dream...

Lekker eten, goede muziek, lifestyle en fashion. Laat u meevoeren in deze beleving waarbij Jachthaven Naarden wordt omgetoverd tot een kleurrijk, sfeervol en op Ibiza geïnspireerd festival.

Geniet van funky jazz, warme soul en heerlijke lounge. Live optredens en straattheater zorgen voor onverwachte taferelen. Neem een kijkje op The Bohemian Art Fair en de vele kleurrijke kraampjes met lekker eten, lifestyle en fashion... Dat is een greep uit de dingen die u op zaterdag 29 augustus tijdens Ibiza Harbour ‘A Bohemian Dream’ kunt verwachten. 

Toegang tot het evenement is gratis. Voor een heerlijk hapje en drankje zijn er tegen betaling consumptiemunten te verkrijgen. In Havencafe Gooimeer kunt u rustig genieten van een wat klassiekere muziekstijl. Ook voor de jongste bezoekers is er genoeg te beleven.

Als ligplaatshouder kunt u de auto op onze P1 parkeerplaats parkeren. Dit is de parkeerplaats bij de ingang aan de Onderwal, direct aan uw linkerzijde als u ons haventerrein op komt rijden. Ook kunt u de auto op de P2 parkeerplaats parkeren. Dit is de parkeerplaats direct naast het havenkantoor. 

Als bezoeker kunt u de auto op onze P3 parkeerplaats parkeren. Dit is de bezoekersparkeerplaats aan de IJsselmeerweg (ingang schuin tegenover de ingang van het NH Hotel). 

Wij nodigen u van harte uit om samen met ons te genieten van deze Bohemian Dream op zaterdag 29 augustus van 14.00 tot 00.00 uur!

Delen