Social Image Fallback

Jazz Marina
Houd u van lekker eten en jazzmuziek? Dan bent u op 20 mei bij Jachthaven Naarden aan het juiste adres! Op deze dag organiseert de jachthaven Jazz Marina, hét havenfestival dat voor iedereen gratis toegankelijk is. 

  • Waar: Jachthaven Naarden
  • Wanneer: Zaterdag 20 mei 2017
  • Tijd: 14.00 tot 22.00 uur
  • Adres: IJsselmeerweg 6, Naarden

Live muziek, eten & drinken
Tijdens dit festival kunt u genieten van live jazzmuziek. FlunkOut, Eva Surseine en Tender Blue zijn onder andere onderdeel van de leuke line-up. Wij stellen alle artiesten graag nader aan je voor op de Jazz Marina Facebook pagina. Er zijn ook verschillende foodtrucks aanwezig met keuze uit pizza’s, verse vis, lamsrack en nog veel meer lekkers! De marktkraampjes op het gezellige haventerrein maken de sfeer compleet. 


 
 

Activiteiten op en aan het water
Om te laten zien hoe leuk watersport is kunt u onder andere varen in een sloep óf zeilen in één van de Randmeren boten. Dit alles onder het toeziend oog van deskundige instructeurs.  

Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Zij kunnen suppen, slacklinen, ravotten in een waterbal en natuurlijk is er een springkussen! Terwijl de kinderen zich vermaken met alle activiteiten kunt u relaxen op een van de loungebanken. 

 

Het festivalterrein is vanaf 14.00 uur vrij te betreden en u kunt hier tot 22.00 uur genieten van een ontspannen en gezellige dag voor het hele gezin!

Delen