Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Word jij onze nieuwe collega?

Havenmeester

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Fulltime Havenmeester (32-38 uur).

Jij bent samen met je collega's verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden, variërend van onderhoudswerk aan het terrein en de gebouwen tot het kranen van boten en het zetten van masten.

Daarnaast ben je het gezicht en aanspreekpunt voor onze gasten. Klantvriendelijkheid en flexibiliteit zijn daarbij zeer belangrijk. Ervaring in of kennis van de watersport is een pre maar zeker geen vereiste als je 2 rechter handen hebt en gewend bent met machines en/of kranen om te gaan. ben je geïnteresseerd stuur dan snel een motivatiebrief en je CV! (Salaris volgens CAO Recreatie)
 

SOLLICITEREN

 

Vakantie medewerker

Word jij onze nieuwe collega deze zomer?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten die van aanpakken weten.

Op onze mooie en gezellige jachthaven assisteer je het gastvrije team met de dagelijkse werkzaamheden. Deze bestaan o.a. uit het bemannen van ons tankstation en toezicht houden bij ons unieke natuurzwembad. Natuurlijk ben je ook het aanspreekpunt van onze gasten.

Jachthaven Naarden is een moderne jachthaven en biedt alles voor de watersporters en -recreanten. Tijdens het vaarseizoen ontvangen wij veel gasten, zowel vaste ligplaatshouders als passanten.

Ben je in de maanden juni-september beschikbaar, ook in de weekenden en ’s avonds? Stuur ons dan een e-mail of bel met onze havenmanager Gerrit Gortzak: 035 695 60 50

Wie weet heb je straks één van de leukste vakantie banen van het Gooi.

 

Delen