Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Open Havendag Jazz Marina

Zaterdag 9 juni is het weer zover! Jachthaven Naarden organiseert dan voor de 4e keer Jazz Marina. Tijdens deze Open Havendag kan iedereen kennis maken met watersport en alles wat onze haven te bieden heeft. Geniet van lekkere jazzmuziek, lekker eten en vele watersportactiviteiten.

Kortom, een gezellig en ontspannen dag voor de hele familie.

  • Waar: Jachthaven Naarden
  • Wanneer: Zaterdag 9 juni
  • Tijd: 14.00 - 20.00
  • Adres: IJsselmeerweg 6, Naarden

Jazz Marina 2017 Aftermovie

Live muziek, eten en drinken

Houdt u van jazzmuziek? Kom dan zeker langs. De artiesten Oded Nir, Jeff Hollie en Baggerman Trio zorgen voor lekkere jazzy tunes. De gezelige coverband Tape-That spelen een breed repertoire in de stijl van 'Vrienden van Amstel' en maken het feest compleet.
Ook zijn er diverse foodtrucks aanwezig met keuze uit pizza, poffertjes, pulled pork en natuurlijk onze eigen Nick met zijn snackcar of geniet bij restaurant PorterHouse met terras aan het water.  

Activiteiten op en aan het water

Ervaar zelf hoe leuk het kan zijn op en aan het water. U kunt SUPpen, Sloepvaren, Zeeroeien, Zeilen en Rib-varen met de Reddingsbrigade. De kinderen kunnen ravotten op het speel- en zwemstrand, terwijl u ontspant op één van de loungebanken. Altijd al willen weten hoe het is op de haven te slapen? U kunt al onze accommodaties bezichtigen; havenlodges, trekkershutten de oudste woonboot van Nederland; de Zwerver en het Marine Home van Jan de Bouvrie. 

Kom langs en ervaar hoe leuk het is op ons Havenpark

  

  

Delen