Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Tips bij te water laten van uw boot

De lente is begonnen en de kraanperiode is weer van start gaat. In deze kraanperiode laten wij de boten weer te water zodat u op de boot van de eerste zonnestralen kunt gaan genieten. Zodra de stootwillen en landvasten buitenboord hangen is dat voor ons het teken dat de boot te water mag. De havenmeesters zullen elke dag hun rondes lopen en de boten die vaarklaar zijn te water laten. Na het te water laten krijgt u van ons bericht dat de boot klaar ligt aan de kraansteiger zodat u haar naar de box kunt varen.

Om ervoor te zorgen dat uw seizoen goed van start gaat hebben wij hier nog een aantal tips van ons jachtservicebedrijf:

  • Open de afsluiters van uw schip na het te water laten. Vergeet hierbij de afsluiter voor het koelwater niet.

  • Laad vooraf de accu’s van uw schip op om de boot zonder problemen naar de box te kunnen varen.

  • Breng een glimlach mee, geniet van het water en maak plannen voor een lange vaarvakantie.
     


 

Extra service havenmeesters
Moeten de steunpunten waar de boot op de bok heeft geleund nog even geschilderd worden maar bent u niet bij het te water laten? De havenmeesters kunnen dit voor u doen. U kunt een zak met de benodigdheden aan de schroef hangen en de havenmeesters zorgen er dan voor dat de steunpunten geschilderd worden voordat de boot te water gelaten wordt. 

Heeft uw boot nog wat werkzaamheden nodig maar heeft u geen tijd of zin om dit zelf te doen? Geen probleem. Jachtservice Gooimeer staat voor u klaar om deze werkzaamheden te verrichten. U kunt een offerte opvragen of opdracht geven door het contactformulier in te vullen. Jachtservice Gooimeer neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Gaat u zelf klussen? Vergeet dan niet de ondergrond te bedekken met een zeiltje en schuren is toegestaan met automatische stofafzuiging.

Wij hopen er samen met u weer een fantastisch en zonnig seizoen van te maken.

Delen