Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Vaste gasten hebben een streepje voor

Als extra service voor vaste ligplaatshouders van Jachthaven Naarden is er de Thuishavenkaart. Hiermee kunnen ligplaatshouders op alle Thuishavens veilig parkeren, genieten van alle faciliteiten & profiteren van vele leuke kortingen, zoals: 

  • GRATIS OVERNACHTEN OP ONZE ANDERE THUISHAVENS
     
  • 12 CENT KORTING PER LITER DIESEL EN BENZINE
     
  • 10% HORECAVOORDEEL OP ALLE HAVENS (vanaf 1 januari 2019 niet meer bij PorterHouse)
  • EEN GRATIS OVERNACHTING IN EEN TREKKERSHUT OP DE HAVEN

LIGPLAATS AANVRAGEN
 

Voorwaarden: alle acties zijn op basis van beschikbaarheid en vertoon van uw Thuishavenkaart. Bij meerdere overnachtigingen is reserveren gewenst. De Thuishavenkaart is naams- en ligplaatsgebonden, niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar voor geld.

 

Wij waarderen onze ambassadeurs

We kunnen ons geen betere reclame wensen dan de aanbeveling van onze eigen klanten en gasten. Heeft u vrienden die wellicht op zoek zijn naar een ligplaats? Wordt dan ambassadeur!

Verdien tot € 250,= met uw aanbeveling.

Kunnen we dankzij uw aanbeveling een nieuwe vaste ‘buur’ in de haven verwelkomen, dan ontvangt u van ons een cadeaucheque (tot maar liefst € 250,=!) als dank voor uw ambassadeurschap. De cheque kunt u naar believen besteden bij alle faciliteiten en ondernemers van Jachthaven Naarden.

Ambassadeur worden?

U kunt ambassadeur worden door het onderstaande formulier in te vullen. Meer weten? Kom dan even langs in het Havenkantoor.

Delen