Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Varen is Fun!

Toerzeilen

Er worden bij Roei- & Zeilvereniging Naarden ieder jaar twee toertochten georganiseerd. Het Rondje Noord-Holland is vaak rond het Hemelvaartweekend, met als doel ervaring op te doen met kustzeilen. Dan is het met Pinksteren tijd voor de Engelandtocht, waarbij een dag en een nacht wordt doorgezeild op groot water. Aan beide tochten kunnen ook mensen buiten de vereniging deelnemen. Kijk voor meer informatie op www.rzvnaarden.nl/toerzeilen.

Wedstrijdzeilen

De Woensdagavond competitie (WAC) is de centrale activiteit van Roei- & Zeilvereniging Naarden. Vanaf april tot september klinkt elke woensdagavond om 19:30 uur het startsein voor de wedstrijd. Er doen elke week zo'n 30 tot 40 boten mee, verdeeld over meerdere klassen. Kijk voor meer informatie op www.rzvnaarden.nl/wedstrijdzeilen/wac.

Jeugdzeilen

Zeilen is een hartstikke toffe sport waar je al jong mee kunt beginnen! Vanaf basisschool groep 5 ben je bij Roei- & Zeilvereniging Naarden van harte welkom om mee te doen met het jeugdzeilen. Na een training in het zwembad ga je zelf met een Optimistje het water op. De oudere kinderen zeilen met de Open BIC, Splash of Laser. Heb je het zeilen onder de knie, dan kun je ook meedoen met diverse wedstrijdjes die door de vereniging worden georganiseerd. Kijk voor meer info op www.rzvnaarden.nl/jeugdzeilen.

Wintercompetitie

Het is nog maar een jonge competitie: de Frostbite Cup. Pas sinds 2015 wordt er ook in de wintermaanden gestreden voor een titel. Vanaf begin oktober tot begin maart vinden er wedstrijden plaats voor de J/80's. Kijk voor meer informatie, inschrijving en wedstrijddata op www.rzvnaarden.nl/wedstrijdzeilen/frostbite-cup.

Delen